site.btaУчени ще изпробват устойчив ечемик за бъдещо производство на уиски

Учени ще изпробват устойчив ечемик за бъдещо производство на уиски
Учени ще изпробват устойчив ечемик за бъдещо производство на уиски
Снимка: Владимир Шоков/БТА, архив
Експерти по уиски ще тестват екологично отглеждан ечемик, за да се уверят, че е подходящ за употреба като съставна част от националната напитка на Шотландия, предаде ДПА. Изследователи от университета Хериот-Уат в Единбург провеждат тестове върху

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИЦ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 15:50 на 23.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация