site.btaЧетири нови доклада на ФАО подчертават значението на микробиома за безопасността на храните, почвите и храненето

Четири нови доклада на ФАО подчертават значението на микробиома за безопасността на храните, почвите и храненето
Четири нови доклада на ФАО подчертават значението на микробиома за безопасността на храните, почвите и храненето
Снимка: Христо Стефанов/БТА, архив
Всички доказателства сочат, че микробиомът – възникваща концепция, отнасяща се до сложните екосистеми, съставени от бактерии и други микроорганизми, има мощна обяснителна стойност за въпроси, свързани със здравето на хората, растенията и

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:54 на 21.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация