site.bta Френската агрохранителна индустрия разработва "ферменти на бъдещето"

 Френската агрохранителна индустрия разработва "ферменти на бъдещето"
 Френската агрохранителна индустрия разработва "ферменти на бъдещето"
Снимка: АР
Да се избегне твърде високото съдържание на алкохол във вината под влиянието на климатичното затопляне и да се изработят вкусни сирена на растителна основа във Франция. Това са целите, които си поставят агрохранителната промишленост и научните

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СЛС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 21:05 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация