site.btaБисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти
![Бисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти](/upload/127385/%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE+%D0%B2+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.jpg?l=1000)
![Бисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти](/upload/127385/%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE+%D0%B2+%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5.jpg?l=1000&original=)
Изправени пред недостига на слънчогледово олио, производителите искат да променят състава на продуктите си без да сменят опаковките, съобщава френската телевизия Бе Еф Ем. Списъкът на храните, съдържащи слънчогледово олио е дълъг: чипс, бисквити...
/СС/
news.modal.header
news.modal.text