site.btaБисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти 

Бисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти 
Бисквити, чипс, маргарин - недостигът на слънчогледово олио променя състава на много хранителни продукти 
Снимка: БТА
Изправени пред недостига на слънчогледово олио, производителите искат да променят състава на продуктите си без да сменят опаковките, съобщава френската телевизия Бе Еф Ем. Списъкът на храните, съдържащи слънчогледово олио е дълъг: чипс, бисквити...

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/СС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 07:01 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация