Десетото  издание на Събора на овцевъдите ще съчетае традиционния поминък с фолклора, българските вкусове и фермерските състезания

site.btaУти Бъчваров ще готви и раздава гергьовски курбан в първия ден на десетото издание на Националния събор на овцевъдите в България

Ути Бъчваров ще готви и раздава гергьовски курбан в първия ден на десетото издание на Националния събор на овцевъдите в България
Ути Бъчваров ще готви и раздава гергьовски курбан в първия ден на десетото издание на Националния събор на овцевъдите в България
Съборът на овцевъдите ще съчетае традиционния български поминък – овцевъдството, с народната битова култура и фолклора
           Кулинарният спец Ути Бъчваров ще готви гергьовски курбан в първия ден на десетото издание на Националния събор на овцевъдите в България. На 6 май край Петропавловския манастир той ще ръководи състезанието по

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/РИ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 11:48 на 26.04.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация