Университет за национално и световно стопанство – Прессъобщение

site.btaУниверситет за национално и световно стопанство: С 5 нови специалности започна приемът на магистри за летен семестър 2024 – 2025

Университет за национално и световно стопанство: С 5 нови специалности започна приемът на магистри за летен семестър 2024 – 2025
Университет за национално и световно стопанство: С 5 нови специалности започна приемът на магистри за летен семестър 2024 – 2025
Снимка: Университет за национално и световно стопанство

УНСС започна приема за образователно квалификационна степен „магистър“ за летен семестър. За него УНСС предлага 30 специалности в две професионални направления – „Администрация и управление“ и „Икономика“.

Пет са новите специалности – „Криптоикономика“, „Финанси и инвестиции в недвижими имоти“, „Дигитален стартъп бизнес“, „Бизнес и екологична устойчивост с преподаване на английски език“ и „Национална и глобална сигурност“. Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра.

„Нашата цел е да предоставим на студенти вдъхновяваща и стимулираща образователна среда, където те могат да развият своя потенциал и да постигнат успех в своите професионални и личностни усилия. В УНСС се стремим да предлагаме практически ориентирано обучение и стимулираме студентското предприемачество и ученето през целия живот“, казва ректорът проф. д-р Димитър Димитров. „Разбираме, че изборът на магистърска програма е важно решение и аз ви гарантирам, че в УНСС ще получите висококачествено образование.“

Срокът за подаване на документи за всички специалности чрез конкурс по документи е до  17.01.2025 г., вкл.

Класирането ще бъде обявено на 21.01.2025 г. Записването на новоприетите студенти е от 22.01. до 29.01.2025 г., вкл.

В уебсайта на УНСС – magistri.unwe.bg – кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, сроковете и за всички интересуващи ги въпроси.

 

 

 

news.modal.header

news.modal.text

Към 15:47 на 25.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация