site.btaГорски служители направиха демонстрация на обработка на дивечово месо пред бъдещи готвачи

Горски служители направиха демонстрация на обработка на дивечово месо пред бъдещи готвачи
Горски служители направиха демонстрация на обработка на дивечово месо пред бъдещи готвачи
Снимка: Елена Павлова/БТА
Служители на Ловно стопанство „Кормисош“ направиха днес демонстрация на обработка на дивечово месо от елен лопатар пред ученици от СПГТС „Никола Й. Вапцаров“ в Смолян. Бъдещите готвачи от 9 и 11 клас бяха обучени от управителят на ловния дом в

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЛРМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

Потвърждение

Моля потвърдете купуването на избраната новина

Към 01:31 на 23.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация