site.bta„Изпратете ни бутилка шоколад“ или как шоколадът става познат в България

„Изпратете ни бутилка шоколад“ или как шоколадът става познат в България
„Изпратете ни бутилка шоколад“ или как шоколадът става познат в България
Снимка: Владимир Шоков/БТА, архив
В началото на 20 век шоколадът е бил нещо непознато и екзотично за българите, разказа за БТА главният уредник в Националния политехнически музей Васил Макаринов по повод днешния Ден на шоколада. Човекът, който първи се решава да произвежда какаовото

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВД/

news.modal.header

news.modal.text

Към 05:38 на 23.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация