site.btaТоп готвач и сомелиер от Белгия учат студенти в Международната кулинарна академия в Добрич на тънкости за бирата, виното и шоколада

BOBSTH 15:48:30 25-06-2013
MH1547BO.023
Добрич - кулинарна академия - белгийски преподаватели

Топ готвач и сомелиер от Белгия
учат студенти в Международната кулинарна академия
в Добрич на тънкости за бирата, виното и шоколада


Добрич, 25 юни /Юлияна Христова, БТА/
Топ готвач и сомелиер от училището по хотелиерство и
туризъм "Тер Дайнен" в Белгия учат студенти в Международната
кулинарна академия в Добрич на тънкости в съчетаването на
белгийската бира с изискани ястия, съобщи директорът на учебното
заведение Мария Полименова.
Преподавателите Дриест Клоет и Барт де Вишер ще предадат
своя опит и в приготвянето на белгийски шоколад и в подбора на
колекция вина. Професионалистите ще демонстрират умения на 26
юни в учебния ресторант на академията в София, а на следващия
ден и в базата в Добрич.
Училището по хотелиерство и туризъм "Тер Дайнен", което има
повече от 60-годишна история в утвърждаването на комплексния
подход в гостоприемството, споделя знания и ресурси с
Международната кулинарна академия от създаването й през 2007
година, каза Полименова. Академията обучава студенти в
двугодишна програма по кулинарни изкуства на английски език.

/МХ/



news.modal.header

news.modal.text

Към 04:58 на 27.12.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация