site.btaАджерпрес: Пушен чесън и тинктура от чесън, нишови продукти от местни производители
![Аджерпрес: Пушен чесън и тинктура от чесън, нишови продукти от местни производители](/upload/1474875/Garlic.jpeg?l=1000)
![Аджерпрес: Пушен чесън и тинктура от чесън, нишови продукти от местни производители](/upload/1474875/Garlic.jpeg?l=1000&original=ba6f2417d0700c4c3eff04b6917996ef48c2b2f5)
Някои земеделски производители в румънския окръг Бузъу обмислят да преминат от класическата търговия със сушен чесън към нишови продукти, използвани в някои ресторантски вериги или в производството на билкови продукти, като пушен чесън или тинктура от чесън, съобщава специално за БТА агенция Аджерпрес.
/ВН/
news.modal.header
news.modal.text