Екологични продукти в академична обстановка
Снимки: Мартина Ганчева - БТА
site.btaСтуденти от Тимишоара популяризират гастрономията като нематериално наследство
Готварски работилници и дегустация на храни имаше днес в Политехническия университет на Тимишоара. Жителите и гостите на румънския град имаха възможност да опитат местни продукти от малки производители да разговарят със студенти от учебното заведение за здравословна храна.
/ВН/
В допълнение
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимки
Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите
news.modal.header
news.modal.text