Екологични продукти в академична обстановка

site.btaСтуденти от Тимишоара популяризират гастрономията като нематериално наследство

Студенти от Тимишоара популяризират гастрономията като нематериално наследство
Студенти от Тимишоара популяризират гастрономията като нематериално наследство
Снимки: Мартина Ганчева - БТА
Готварски работилници и дегустация на храни имаше днес в Политехническия университет на Тимишоара. Жителите и гостите на румънския град имаха възможност да опитат местни продукти от малки производители да разговарят със студенти от учебното заведение за здравословна храна.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВН/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:24 на 08.08.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация