site.btaКак да „хванем“ у дома дали има глюкоза в меда или нишесте в киселото мляко показаха в Икономическия университет във Варна

Как да „хванем“ у дома дали има глюкоза в меда или нишесте в киселото мляко показаха в Икономическия университет във Варна
Как да „хванем“ у дома дали има глюкоза в меда или нишесте в киселото мляко показаха в Икономическия университет във Варна
Снимки: Мила Едрева/БТА
Как да „хванем“ в домашни условия дали има глюкоза в меда или нишесте в киселото мляко бяха само част от опитите, демонстрирани днес в лабораториите на Икономическия университет във Варна. Денят на отворените врати бе организиран от катедра

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/РБ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:23 на 02.04.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация