site.btaИзследователи на българската храна създават сайт за кулинарната история на страната ни  

Изследователи на българската храна създават сайт за кулинарната история на страната ни  
Изследователи на българската храна създават сайт за кулинарната история на страната ни  
Един от постерите на новия сайт, снимка: архив на дружеството
Седем изследователи на българската храна - историци, културолози, фолклористи, антрополози, социолози - се обединиха и създадоха дружество “Около храната”, съобщиха за Българска телеграфна агенция от новоучредения му екип. Дружеството (Българска академична асоциация) с председател Албена Шкодрова, заместник-председател Вихра Барова, касиер Райна Гаврилова и членове Велислава Петрова, Елица Стоилова, Николай Вуков и Тина Пенева, има за цел да събира и разпространява познания за храната в България. 

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:46 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация