site.btaПодсладителите повишават риска от болести на сърдечносъдовата система

Подсладителите повишават риска от болести на сърдечносъдовата система
Подсладителите повишават риска от болести на сърдечносъдовата система
Снимка: Пиксабей
Посладителите, които заместват захарта в голяма част от напитките и храните, могат да доведат до повишаване на риска от сърдечносъдови заболявания според френско научно изследване, публикувано в четвъртък в „Бритиш медикал джърнъл“ (BMJ), предаде АФП.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 20:46 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация