Село Смочево - винарна „Богдая“

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)

Село Смочево - винарна „Богдая“
Село Смочево (27 септември 2025) Винарна „Богдая“ произвежда между 20 и 25 тона вино годишно от сортовете Шардоне, Совиньон блан, Вионие и Пино ноар, както и Тамянка, които се отглеждат в собствен лозов масив с площ от 100 декара. Лозята се намират в землището на село Смочево и са засадени през 2016 г. В производството се залага на био и органични продукти, които са на база дрождеви утайки, като целта е да се направи вино, което биологично стабилно, с минимум сулфитиране.
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: кореспондент на БТА в Кюстендил Ярослав Ставрев (ЛФ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите













