Бургас - пекарна за хляб
Бургас - пекарна за хляб
Бургас (5 март 2022) За скромната си възраст Деница Георгиева е успяла да изучи един от най-старите занаяти - хлебарството. Деница знае, че хлябът се прави с голямо желание и много любов за да стане хубав. В пекарната й на улица "Македония" в Бургас всеки ден хлябът е различен Тя меси от рано сутрин, пече и продава сама. Работи без машини, изцяло на ръка. Деница смята, че когато ръката докосне тестото, се образуват най-важните процеси, свързани с енергията в благата храна. Според нея "никой не е по-голям от хляба".
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Бургас - пекарна за хляб
Бургас (5 март 2022) За скромната си възраст Деница Георгиева е успяла да изучи един от най-старите занаяти - хлебарството. Деница знае, че хлябът се прави с голямо желание и много любов за да стане хубав. В пекарната й на улица "Македония" в Бургас всеки ден хлябът е различен Тя меси от рано сутрин, пече и продава сама. Работи без машини, изцяло на ръка. Деница смята, че когато ръката докосне тестото, се образуват най-важните процеси, свързани с енергията в благата храна. Според нея "никой не е по-голям от хляба".
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Бургас - пекарна за хляб
Бургас (5 март 2022) За скромната си възраст Деница Георгиева е успяла да изучи един от най-старите занаяти - хлебарството. Деница знае, че хлябът се прави с голямо желание и много любов за да стане хубав. В пекарната й на улица "Македония" в Бургас всеки ден хлябът е различен Тя меси от рано сутрин, пече и продава сама. Работи без машини, изцяло на ръка. Деница смята, че когато ръката докосне тестото, се образуват най-важните процеси, свързани с енергията в благата храна. Според нея "никой не е по-голям от хляба".
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Бургас - пекарна за хляб
Бургас (5 март 2022) За скромната си възраст Деница Георгиева е успяла да изучи един от най-старите занаяти - хлебарството. Деница знае, че хлябът се прави с голямо желание и много любов за да стане хубав. В пекарната й на улица "Македония" в Бургас всеки ден хлябът е различен Тя меси от рано сутрин, пече и продава сама. Работи без машини, изцяло на ръка. Деница смята, че когато ръката докосне тестото, се образуват най-важните процеси, свързани с енергията в благата храна. Според нея "никой не е по-голям от хляба".
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Бургас - пекарна за хляб
Бургас (5 март 2022) За скромната си възраст Деница Георгиева е успяла да изучи един от най-старите занаяти - хлебарството. Деница знае, че хлябът се прави с голямо желание и много любов за да стане хубав. В пекарната й на улица "Македония" в Бургас всеки ден хлябът е различен Тя меси от рано сутрин, пече и продава сама. Работи без машини, изцяло на ръка. Деница смята, че когато ръката докосне тестото, се образуват най-важните процеси, свързани с енергията в благата храна. Според нея "никой не е по-голям от хляба".
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Пресфото БТА снимка: Тодор Ставрев (ЕД)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите