В час по „Бит, култура и занаяти”

site.btaТриизмерни пролетни картини рисуваха ученици от училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта

Триизмерни пролетни картини рисуваха ученици от училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта
Триизмерни пролетни картини рисуваха ученици от училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта
Снимка: Фейсбук/Българското неделно училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта

Триизмерни пролетни картини рисуваха в час по „Бит, култура и занаяти” ученици от Българското неделно училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта. Това съобщиха от учебното заведение на своята страница във Фейсбук. 

„Нека заедно посрещнем слънчевите лъчи на пролетта с първите усмихнати цветя, сътворени от нашите талантливи творци в „Бит, култура и занаяти”, посочиха от образователното средище и споделиха снимки на произведенията на своите възпитаници. 

От тях става ясно, че учениците са нарисували букети с цветя, а след това с помощта на картонени чаши (които също са оцветили) са изработили вази и саксии за своите картини.

Както БТА писа, към училище „Св. Константин-Кирил Философ” в Атланта има детска градина за деца на възраст от две до четири години, както и подготвителна група за деца от четири до седем години. Училището предлага обучение по български език и литература за деца от първи до седми клас. Предлага се и „фокусиране върху пропуските в граматиката, речника, формалното писмено и речево общуване чрез занимания в клас и с участия в проекти с практическа насоченост сред българската общност в Атланта - ученици над 11 години (след четвърти и пети клас)”, съобщава сайтът на просветното средище.  

/ЙК/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:32 на 28.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация