site.btaКак се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в инициативата „Лятна чуднотека“ в Чикаго


Как се приготвя здравословна трапеза учиха участниците в съботното издание на инициативата „Лятна чуднотека“ в Център „Малката България“ в Чикаго, САЩ. Това споделиха от образователното средище в своята Фейсбук страница.
„На гости ни беше Мила, която ни запозна с една система за здравословно, вкусно и бързо приготвяне на храна наречена „Saladmaster“. Чрез използването ѝ запазвате витамините, минералите и алкалността в храната, без съдържание на вредни мазнини и тежки метали“, разказаха от Центъра.
Както БТА писа, в предходното издание на инициативата малките ни сънародници посрещнаха музиканти с цигулки от „The Martin Lopez Academy“. Гостите им показаха как да свирят на инструмента и представиха съвместно изпълнение с част от тях.
Център „Малката България“ в Чикаго е дом на българско училище, танцови клубове и още културни и спортни прояви, свързани с родината ни. Наскоро просветното средище отбеляза пет години от своето основаване.
/АГ/
В допълнение
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимки
Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите
news.modal.header
news.modal.text