site.btaБългарин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон

Българин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон
Българин готви в първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства в Лондон
Снимка: БТА, архив
Българинът Асен Ибров работи в Лондон като готвач в CORD by Le Cordon Bleu - първия ресторант на прочутия френски институт за кулинарни изкуства Le Cordon Bleu

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/МГ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 23:59 на 05.05.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация