site.btaСкъсването на емоционалната връзка с храната е скрита причина за нелицеприятни социални явления, според доц. Десислава Димитрова

Скъсването на емоционалната връзка с храната е скрита причина за нелицеприятни социални явления, според доц. Десислава Димитрова
Скъсването на емоционалната връзка с храната е скрита причина за нелицеприятни социални явления, според доц. Десислава Димитрова
Скъсването на емоционалната връзка с храната е скритата причина за много нелицеприятни социални явления. Това каза в интервю за БТА основателят и председател на Slow Food в България доц. Десислава Димитрова. Тя посочи, че няма баланс в разпределянето на храната в световен мащаб и свръхконсумацията, свръхпроизводството и генерирането на отпадъци трябва да се намали.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ИС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 16:16 на 28.03.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация