Кръгла маса на тема: "Резултати от съвместните проверки с контролните органи на млечни продукти в търговската мрежа"

 
Организатори:  Сдружение „За достъпна и качествена храна“ съвместно с Националната асоциация на млекопреработвателите (НАМ)
Кръгла маса на тема: "Резултати от съвместните проверки с контролните органи на млечни продукти в търговската мрежа"
Анализ на резултатите от съвместните проверки с контролните органи.
Ролята на НАМ и ЗДКХ с цел повишаване ефективността при проверките за качествени и безопасни млечните продукти.
Предприемане на законодателни промени с цел повишаване на ефективността от осъществявания контрол.
Анализ на сектора млекопреработка и необходимостта от подкрепа за сектора във връзка с продължаващата война в Украйна.
Изменение на нормативната наредба за БДС и ЗНП и промяната, която ще настъпи в детското и училищно хранене.
В събитието ще участват: Владислав Михайлов, председател на УС на Националната асоциация на млекопреработвателите (НАМ), и членове на Националната асоциация на млекопреработвателите (НАМ; д-р Андрей Велчев - председател на Сдружение „За достъпна и качествена храна“.

За участие са поканени представители на: Министерството на земеделието и храните, Министерство на икономиката, Министерството на здравеопазването, Министерството на образованието, Министерството на финансите, Министерството на вътрешните работи, Прокуратурата на Република България, БАБХ, КЗП, КЗК, СЕМ, Национална асоциация за защита на потребителите в България, Независимия съюз на потребителите в България, Българска национална асоциация активни потребители, Национална лига - потребители на услуги, Национално сдружение за потребителска информация и съвети на гражданите, Независим съюз на потребителите в България, Потребителски център за информация и изследвания, Федерацията на потребителите в България, Университет по хранителни технологии, Тракийски университет, НБУ, Българската асоциация на микробиолозите.

 

Към 22:41 на 21.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация