Представяне на проекта «България и другите балкански държави – новата индустриална зона на Европа». Ефективни инструменти за запазване и създаване на нови над 1 млн. работни места от всички видове индустрии чрез създаване на нови пазари.

 Край: Описание:

На пресконференцията ще бъдат представени детайлите на проекта с обръщение към представителите на бизнеса, академичната общност и всички други съмишленици, които желаят икономически просперитет на България.

Основни цели на проекта:

-          запазването и създаването на нови работни места във всички индустрии;

-          превръщането на българските и балканските индустрии в сериозен фактор за скъсяване на веригите на доставки към Европа, Америка, Русия и други;

Основни дейсности по проекта:

-          Бизнес турове и конференции за български и чуждестранни компании. Обединение на нндустрията, туризма и културата.

Как ще се постигнат целите на проекта:

-          Чрез използване и успешно внедряване на иновативни инструменти на ТОС (Теория на органиченията). ТОС инструментите успешно се внедряват и използват в проекти от над 100 държави. ТОС се използват от водещи световни компании и се изучава в елитни университети от цял цвят.

Подкрепа към фирмите от различни индустрии:

-          подобрение на ефективността на управлението; 

-          създаване на уникални предложения към пазара;

-          подкрепа за излизане на нови международни пазари.

Очаквани резултати от проекта:

-          постигане на резултати за кратко време, с минимални инвестиции и без рискове

 

Участници: Веселин Илиев - главен директор "Външноикономическо сътрудничество", БСК; д-р Петя Милушева - председател на специализиран клъстер и институт по текстил и облекло "Дунав"; Стоян Георгиев – консултант и предприемач, внедрил успешно принципите на ТОС в различни проекти; Мартин Йорданов – CEO на „ТОС Академия Тоскана”. Поканени за участие са представители на ИАМСП, браншови и двустранни камари и др. 

 

 

 

Към 00:56 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация