site.btaУчени създадоха нова технология, която измерва обективно вкуса и качеството на тиквите

Учени създадоха нова технология, която измерва обективно вкуса и качеството на тиквите
Учени създадоха нова технология, която измерва обективно вкуса и качеството на тиквите
Снимка: AP/Brittany Peterson
Нова технология е в състояние да измерва бързо и точно вкусовите качества на тиквите, съобщава Синхуа. Научното постижение е на изследователи от Института по физични науки в Хъфей (HIPS) към Китайската академия на науките. Методът съчетава две

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:49 на 23.01.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация