site.btaНаличието на тежки метали в някои какаови изделия не представлява риск за здравето, твърдят учени

Наличието на тежки метали в някои какаови изделия не представлява риск за здравето, твърдят учени
Наличието на тежки метали в някои какаови изделия не представлява риск за здравето, твърдят учени
Снимка: АP/Virginia Mayo
Концентрациите на тежки метали, открити в единични порции от някои шоколадови бонбони и продукти на какаова основа, в повечето случаи са твърде ниски, за да представляват риск за здравето на потребителите, предаде Ройтерс, като цитира изследване,

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХК/

news.modal.header

news.modal.text

Към 09:20 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация