site.btaУчени предупреждават за опасността от честата консумация на суши

Учени предупреждават за опасността от честата консумация на суши
Учени предупреждават за опасността от честата консумация на суши
Снимка: АП
Изследователи от Университета за наука и технологии в Тронхайм, Норвегия, са установили, че сушито и други сурови морски дарове могат да бъдат източник на устойчиви на антибиотици супербактерии, пише сп. "Фронтиърс ин майкробайолъджи".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 15:49 на 26.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация