site.bta Употребата на аспартам в големи количества може да причини рак, но умерената консумация е безвредна, обяви СЗО

 Употребата на аспартам в големи количества може да причини рак, но умерената консумация е безвредна, обяви СЗО
 Употребата на аспартам в големи количества може да причини рак, но умерената консумация е безвредна, обяви СЗО
Снимка: АП
Аспартам, подсладител често изполван при безалкохолните напитки, киселото мляко и дъвките, може да доведе до развитието на рак при хората, въпреки че не би трябвало да представлява проблем в количествата, в които обикновено се консумира, казаха от

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:55 на 27.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация