site.btaЯбълките и къпините могат да намалят риска от немощ

Ябълките и къпините могат да намалят риска от немощ
Ябълките и къпините могат да намалят риска от немощ
Снимка: БТА/архив
Растителните храни с флавоноли могат да допринесат за намален риск от немощ, съобщи в. "Индипендънт", позовавайки се на американски учени. Флавоноидът кверцептин, който се съдържа в ябълките и къпините, е с най-силно подобно действие.  За всеки

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:55 на 27.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация