site.btaКонсумацията на плодове и зеленчуци намалява почти с 10 на сто риска от смърт, твърдят японски учени

Консумацията на плодове и зеленчуци намалява почти с 10 на сто риска от смърт, твърдят японски учени
Консумацията на плодове и зеленчуци намалява почти с 10 на сто риска от смърт, твърдят японски учени
Снимка: Пресфото-БТА, Велина Василева
Редовната консумация на достатъчно количество плодове и зеленчуци, богати на фибри и витамини, понижава почти с 10 на сто риска от смърт, съобщи ТАСС. Заключението е от доклад на група японски специалисти, публикуван на сайта на Националния

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ТС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 13:25 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация