site.btaКулинарията няма нужда да бъде пазена, а разказвана, каза майсторът Ангел Ангелов

Кулинарията няма нужда да бъде пазена, а разказвана, каза майсторът Ангел Ангелов
Кулинарията няма нужда да бъде пазена, а разказвана, каза майсторът Ангел Ангелов
Ангел Ангелов заедно със съпругата си Велислава приготвиха над 1000 порции боб по банатска рецепта Снимка: Елина Кюркчиева/БТА
Кулинарията няма нужда да бъде пазена, а да бъде разказвана. Трябва да се създават кулинарни спомени. Когато човек опита различно ястие, характерно за друг етнос, той добива кулинарен спомен. Това каза в интервю за БТА Ангел Ангелов, известен като майстора, който вече над десет години приготвя различни български ястия на фестивали и събори в своя "юнашки тиган".

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:21 на 12.09.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация