site.btaСтара Загора ще бъде домакин на третото издание на кулинарния форум за модерна кухня „Еволюция на вкуса“


За третa поредна година Стара Загора ще бъде домакин на кулинарния форум „Chef's Secrets – Еволюция на вкуса“ 2025. Това съобщиха за БТА организаторите шеф Тони Иванов и шеф Петър Йоргов.
Събитието и този път ще се проведе в Културен центът „Стара Загора“, но в рамките на два дни - 8 и 9 февруари, като ще събере на едно място някои от топ имената в кулинарния бранш, които да разкрият тайни в кухнята.
Форумът ще събере на едно място най-добрите професионалисти в кулинарния бранш за презентации на живо пред над 650 души аудитория. Всички ценители на гастрономията ще имат възможността да се насладят на многообразното кулинарно изложение Chef's Expo, представящо различни производители и търговци на продукти, свързани с хотелиерството и ресторантьорството. Посетителите ще имат възможността да се насладят на демонстрации и да научат новости от кулинарията.
Припомняме, че първото издание на „Chef's Secrets – Еволюция на вкуса“ се проведе през 2023 година и от тогава ежегодно през февруари събира в Града на липите топ имената в кулинарния бранш. В събитието вземат участие все повече посетители сред които професионалисти, ученици, учители и любители на кулинарното изкуство.
/ХК/
news.modal.header
news.modal.text