site.btaОткрит ден, посветен на десертното и виненото грозде подготвят научни специалисти от Института по лозарството и винарството в Плевен

BOBSTH 12:32:00 16-08-2013
PP1231BO.018
Плевен - институт - лозарство

Открит ден, посветен на десертното и виненото грозде подготвят
научни специалисти от Института по лозарството
и винарството в Плевен


Плевен, 16 август /Малин Решовски, БТА/
Открит ден, посветен на десертното и виненото грозде,
подготвят научни специалисти от Института по лозарството и
винарството в Плевен. Това съобщиха от научно-приложния
институт.
Инициативата е подкрепена от Министерството на земеделието и
храните и от Селскостопанската академия.
Денят ще се състои на 28 август от 10.30 часа.
Проявата ще започне с представяне на сортове, селекция на
института в Плевен, от доц. д-р М. Иванов. Доц. д-р Виолета
Димитрова ще представи сортове лози, които институтът предлага
на българските производители.
По време на форума ще бъде дискутирано партньорството между
производителите с една от банковите институции.

/ПП/

news.modal.header

news.modal.text

Към 14:32 на 30.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация