Уважаеми, журналисти,

Имаме удоволствието да ви поканим да се акредитирате за участие в Банско джаз фестивал 2023 - едно от най-престижните музикални събития на лятото!

Банско джаз фестивал ще се проведе от 5-ти до 12-ти август 2023 година и ще предложи богат и разнообразна  музикална програма, която включва световноизвестни джаз музиканти от страната и чужбина. Ще имате възможност да се насладите на вълнуващи концерти, дневна програма и лични срещи и възможност за интервюта с изпълнителите от голяма сцена.

Акредитациите са отворени за журналисти, фотографи и представители на медии, които желаят да отразят фестивала и да споделят неговата музикална магия с публиката. За да се акредитирате, моля да попълните вашата заявка на следния линк https://shorturl.at/lHU28

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на Банско джаз фестивала и да се насладим на невероятната атмосфера, изпълнена с великолепна музика и вдъхновяващи изпълнения.

Благодарим ви за подкрепата!

Подробности за програмата и изпълнителите, следете на сайта на Банско джаз фест www.banskojazzfestival.bg или на страницата във Facebook - www.facebook.com/BanskoJazz 

За повече информация:

Стефания Темелкова

0895637511

banskojazz@fest-bg.com

 

Очакваме вашето участие!