Държавен фонд „Земеделие“ – Прессъобщение

site.btaДФЗ: Приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 66 общински проекта за улици по подмярка 7.2 от ПРСР 2014-2020

ДФЗ: Приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 66 общински проекта за улици по подмярка 7.2 от ПРСР 2014-2020
ДФЗ: Приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 66 общински проекта за улици по подмярка 7.2 от ПРСР 2014-2020

Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) извърши оценка за административно съответствие и допустимост на 66 проектни предложения по процедура чрез подбор № BG06RDNP001-7.017 – Улици „Строителство, реконструкция и/или рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и съоръженията и принадлежностите към тях“ по подмярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Програма за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020 г. Това стана възможно след увеличение на общия размер на безвъзмездната финансова помощ по процедурата.

От оценените на административно съответствие и допустимост 66 проектни предложения, до следващия етап на разглеждане – техническа и финансова оценка, преминават 32 проектни предложения, 4 са проектите, които не преминават на последващ етап, 30  проектни предложения са оттеглени от кандидатите.

На интернет страницата на ДФ „Земеделие” е публикуван списък на проектните предложения, които не се допускат до техническа и финансова оценка. ДФ „Земеделие” ще изпрати уведомителни писма за недопускане до техническа и финансова оценка чрез ИСУН на кандидатите, чиито проектни предложения попадат в списъка. В едноседмичен срок след получаването им, кандидатите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния директор на ДФЗ – РА чрез ИСУН.

След приключване на процедурата по обжалване, за допустимите проектни предложения ще бъде извършена техническа и финансова оценка.

news.modal.header

news.modal.text

Към 22:05 на 22.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация