Държавен фонд „Земеделие“ – Прессъобщение

site.btaДържавен фонд „Земеделие“: 141 проекта за инвестиции по подмярка 4.2 от ПРСР 2014 -2020 преминават за оценка на следващ етап

Държавен фонд „Земеделие“: 141 проекта за инвестиции по подмярка 4.2 от ПРСР 2014 -2020 преминават за оценка на следващ етап
Държавен фонд „Земеделие“: 141 проекта за инвестиции по подмярка 4.2 от ПРСР 2014 -2020 преминават за оценка на следващ етап

Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 162 проектни предложения по процедура чрез подбор № BG06RDNP001-4.018 по подмярка 4.2. „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“ от Програма за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020 г.

Припомняме, че след приключване на приема в ИСУН 2020, на постъпилите 210 проектни предложения беше извършено предварително класиране. Едно проектно предложение беше оттеглено, а 162 проекта преминаха на последващ етап за обработка по процедурата – Оценка на административно съответствие и допустимост.

От оценените на етап административно съответствие и допустимост 162 проекта, до следващия етап на разглеждане – техническа и финансова оценка, преминават 141 проектни предложения. Останалите 21 проекта не преминават на последващ етап.

На интернет страницата на ДФ „Земеделие“ е публикуван Списък с проектите, които не преминават на последващ етап – техническа и финансова оценка. ДФ „Земеделие” ще изпрати уведомителни писма за недопускане до техническа и финансова оценка чрез ИСУН на кандидатите, чиито проектни предложения попадат в списъка. В едноседмичен срок след получаването им кандидатите могат да подадат възраженията си пред Изпълнителния директор на ДФЗ – РА чрез ИСУН.

След приключване на процедурата по обжалване, за допустимите проектни предложения ще бъде извършена техническа и финансова оценка.

 

news.modal.header

news.modal.text

Към 19:06 на 17.03.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация