Национална асоциация на зърнопроизводителите – Прессъобщение

site.btaНАЗ: "Земеделие Reloaded: Тайните на регенеративните практики"

НАЗ: "Земеделие Reloaded: Тайните на регенеративните практики"
НАЗ: "Земеделие Reloaded: Тайните на регенеративните практики"
Снимка: Национална асоциация на зърнопроизводителите

Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) ще проведе еднодневен семинар на 19.02.2025 г. в х-л Радисън, гр. Пловдив. Темата на събитието е "Земеделие Reloaded: Тайните на регенеративните практики".

Началото на семинара ще бъде поставено в 10:00 ч. с две от най-големите имена в света на микробиологията, биотехнологиите и селското стопанство.

Д-р Аудриус Гегекас е преподавател във Вилнюския университет в Литва по микробиология и биотехнологии (VU LSC). Той е обявен за един от най-добрите учени микробиолози в света. Член е на съвместния комитет на бакалавърските и магистърските програми по микробиология и биотехнология, на Управителния съвет на Литовското дружество по микробиология и на Литовското дружество на биохимиците. Чете лекции по целия свят и е чест гост на световни конгреси на ФАО и ООН по теми като продоволствена сигурност и изхранване на населението.

Другият лектор е проф. Витауташ Лиакас-Вито. Той е преподавател в Селскостопанската академия на Университета Витаутас Магнус (VMU) в Литва. Експерт е по плодородие на почвите, както и по биология и физиология на растенията. Изключителен практик и световен лидер в адаптирането на научните открития в практиката.

Следобед в програмата са заложени панелни дискусии с участието на фермери с дългогодишен опит в регенеративното земеделие.

 

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 19:42 на 15.01.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация