Русенски университет „Ангел Кънчев“ – Прессъобщение

site.btaРусенски университет „Ангел Кънчев“: Първият докторант от Дубай в България - Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми - придоби образователна и научна степен "Доктор" в Русенския университет

Русенски университет „Ангел Кънчев“: Първият докторант от Дубай в България - Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми - придоби образователна и научна степен "Доктор" в Русенския университет
Русенски университет „Ангел Кънчев“: Първият докторант от Дубай в България - Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми - придоби образователна и научна степен "Доктор" в Русенския университет
Снимка: Русенски университет „Ангел Кънчев“

На 03 юли 2024 г. се проведе публичната защита на докторант Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми, който успешно защити своята дисертация на тема "Бизнес развитие: стратегия и процес (Business development: strategy and process)" и придоби образователна и научна степен "Доктор" в професионално направление 3.8 Икономика, докторска програма "Икономика и управление (индустрия)".

Д-р Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми се обучаваше в катедра "Бизнес развитие и иновации" във Факултет "Бизнес и мениджмънт" на Русенския универстет от 01.05.2021 г. с научни ръководители доц. д-р Людмила Михайлова и доц. д-р Емил Папазов.

Научното жури с председател проф. дн Милена Кирова и членове проф. д-р Георги Забунов, доц. д-р Яна Стоенчева, доц. д-р Иво Костов и доц. д-р Дафина Донева изтъкна безспорните качества на дисертационния труд, отговорното и компетентното отношение на докторанта към изследваните проблеми за бизнес развитието в Емирство Дубай и постигнатите научно-приложни приноси, след това единодушно присъди образователната и научна степен "Доктор".

Поздравления за д-р Рашид Султан Рашид Алкайтуб Алнуайми, който е първият гражданин от Емирство Дубай, зачислен като задочен докторант за обучение в Република България и придобил ОНС "Доктор" в Русенския университет "Ангел Кънчев".

 

news.modal.header

news.modal.text

Към 15:33 на 26.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация