Областна администрация Благоевград – Прессъобщение

site.btaОбластна администрация Благоевград: Областният управител връчи почетен плакет на екипа на Радио Благоевград

Областна администрация Благоевград: Областният управител връчи почетен плакет на екипа на Радио Благоевград
Областна администрация Благоевград: Областният управител връчи почетен плакет на екипа на Радио Благоевград
Снимка: Пресцентър

По случай 24 май, областният управител на област Благоевград Стоян Христов връчи почетен плакет за екипа на Радио Благоевград.  В знак на благодарност за добрата съвместна работа през годините и по повод 50-годишния юбилей на радиото, отличието получиха директорът на обществената медия – Рина Далева и главният редактор Райна Ванчева.

24 май е Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, но и ден на българската журналистика. Като признание за ролята и мястото в духовното и културно развитие на обществото, журналистите от Радио Благоевград получиха най-високото отличие на Областна администрация Благоевград.

Областният управител поздрави екипа за обективността, точността и високия професионализъм в работата, която изпълняват, затова, че през годините Радио Благоевград успя да се наложи като обективен и водещ информационен източник, но и като приятел на своите слушатели.

По този начин се постави и началото на бъдещите съвместни инициативи на Областна администрация Благоевград и Радио Благоевград, които ще бъдат посветени на 50-годишния юбилей на обществената медия.

Под мотото „Споделено с приятели“ преминават всички инициативи, посветени на годишнината на Радио Благоевград.

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 08:58 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация