Областна администрация Шумен – Прессъобщение

site.btaОбластна администрация Шумен: Областният управител проф. Христо Христов връчи печата на РИК-Шумен

Областна администрация Шумен: Областният управител проф. Христо Христов връчи печата на РИК-Шумен
Областна администрация Шумен: Областният управител проф. Христо Христов връчи печата на РИК-Шумен
Снимка: Областна администрация – Шумен

Областният управител проф. Христо Христов връчи печата на Районната избирателна комисия-Шумен на председателя й Ивайло Илиев, като пожела успешна и ползотворна работа на комисията в подготовката и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 2 април. Той подчерта, че Областна администрация е предоставила необходимите материали, консумативи и технически средства за работата на членовете на комисията и ще продължи да изпълнява всички дейности за подпомагане на РИК съгласно действащите нормативни разпоредби. 

Районната избирателна комисия в Тридесети изборен район – Шуменски за провеждане на изборите за народни представители на 2 април 2023 г. е назначена с решение № 1617-НС/09.02.2023г. на Централната избирателна комисия. РИК-Шумен се състои от 13 членове. Председател е Ивайло Илиев. Заместник-председатели са Мариела Иванова и Марияна Тодорова, секретар е Ахмед Джамбазов. За членове са назначени Карен Гарабедян, Виолета Вълчева, Силвия Николова, Светлин Стрелков, Надежда Върбева, Милен Митев, Хатидже Исуф, Валентина Нейкова, Мария Василева. 

РИК-Шумен ще работи на адрес Шумен, бул. “Славянски“ №30, зала 2, ет. 2 на Областна администрация-Шумен. Телефони за връзка: 0886 181 872; 0885 099 502, 054 913 004, 054 913 275; e-mail: rik30@cik.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 08:38 на 28.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация