Министерство на земеделието - Прессъобщение

site.btaМинистерство на земеделието провежда поредна си виртуална приемна

Министерство на земеделието провежда поредна си виртуална приемна
Министерство на земеделието провежда поредна си виртуална приемна

На 29 април (петък) 2022 г. от 09:30 ч. Министерство на земеделието стартира поредната виртуална приемна. В четвърто издание на инициативата, ще се включат дирекциите „Пазарни мерки и организации на производители“, „Държавни помощи и регулации“ и „Поземлени отношения и комасация“. 

С виртуалната приемна Министерство на земеделието предоставя възможност на всички заинтересовани страни да задават своите въпроси и да получават отговори от директори на дирекции в Министерството. По този начин запазва изпълнението на една от цели си за води активен и прозрачен диалог. 

Програмата е както следва:

9:30 ч. – 10:30 ч. – Ирина Лазарова, директор на дирекция „Пазарни мерки и организации на производители”;

10:40 ч. – 11:40 ч. – Дора Ненова, директор на дирекция „Държавни помощи и регулации”;

11:50 ч. – 12:50 ч. – дирекция „Поземлени отношения и комасация“- Лилия Стоянова – началник отдел „Поземлена собственост и поземлени отношения и комасация” и Кирил Стоянов – началник отдел „Управление на държавните земеделски земи“ 

Желание за участие може да бъде заявено на следния адрес: 

vaprosi_mzm@mzh.government.bg; 

В заявката е необходимо да се отбележи името на участника, дирекцията, от която очаквате да получите отговор, да посочите въпроси и теми, които бихте искали да бъдат обсъдени, както и да посочите вашата електронна поща, чрез която да бъдете включени в срещата.

Във виртуалната приемна ще можете да задавате въпросите си и да получите отговорите напълно индивидуално.

Молим, да имате предвид, че времето е разпределено за всеки участник, който ще разполага с 5 мин.

Срокът за подаване на заявленията е до 12:00 ч.  на 28 април (четвъртък) 2022 г.

news.modal.header

news.modal.text

Към 12:18 на 07.10.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация