Американски университет в България – Прессъобщение

site.btaФестивал на танците и кулинарията поставя впечатляващ завършек на „Седмицата на разнообразието“ в АУБ

Фестивал на танците и кулинарията поставя впечатляващ завършек на „Седмицата на разнообразието“ в АУБ
Фестивал на танците и кулинарията поставя впечатляващ завършек на „Седмицата на разнообразието“ в АУБ
Снимка: Американски университет в България

На 16 февруари от 18:30 ч. спортната зала на АУБ в студентски център “Америка за България” ще се изпълни с ритми, аромати и цветове от различни краища на света. Фестивалът на танците и кулинарията ще предложи на гостите едно истинско пътешествие през богатството на глобалните традиции, представено чрез завладяващи танцови изпълнения и кулинарни изкушения. 

Събитието ще даде възможност на участниците не само да се насладят на разнообразни вкусове и впечатляващи хореографии, но и да станат част от една сплотена международна общност, която споделя култури, истории и традиции. 

Фестивалът е кулминацията на „Седмицата на разнообразието“ – поредица от събития, които през последните дни показаха колко пъстър и вдъхновяващ е духът на АУБ. Участниците имаха възможност да се потопят в обичаите на различни народи по време на Вечерта на културите, да се насладят на творчески предизвикателства по време на Вечерта на изкуствата и игрите, а по време на „Да мислим в кутията“ заедно разбиваха стереотипи чрез интерактивни дейности. Вечерта на талантите събра изключителни изпълнители, които впечатлиха публиката със своите умения и се състезаваха за призови места. 

Повече информация за събитията в университета можете да намерите на сайта

/АЧМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 01:16 на 23.02.2025 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация