site.btaФилиалът на Русенския университет в Разград посвети отново празника си на студентите и техните постижения

Всяка година през май Филиалът на Русенския университет „Ангел Кънчев” в Разград празнува. Събитието се посвещава на студентите и техните постижения – професионални, научни, клубни и спортни. „За нас е чест да ви посрещнем и да празнуваме заедно, защото празникът е хубав, когато е споделен“, каза в приветствието си към официалните гости, студенти и приятели на филиала проф. д.н. Станка Дамянова, директор на висшето училище в Разград.

В началото на тържественото честване бяха наградени изявени студенти със спортни постижения от проведени през годината турнири и състезания. Първенците обяви старши преподавателят във филиала Румен Ангелов. След това гостите имаха възможността да разгледат експозицията на клуб „Наука и изкуство – ръка за ръка“ и да получат като подарък ръчно изработен предмет.

Най-голям интерес предизвикаха щандовете на клуб „Сладко и солено“, основен организатор на кулинарните маратони през последните години. Гости и студенти се насладиха на кулинарните фантазии и изкушения, представени от близо сто любители-кулинари за тазгодишното издание на конкурса, който беше посветен на подправките. 

Участниците в празника на филиала получиха сертификати и предметни отличия, а всеки желаещ да изпита удоволствието от стрелба с лък имаше възможност да го направи в двора на учебното заведение.

Празника уважиха представители на общината и областната управа в Разград и академичното ръководство на Русенския университет.

/АКМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 04:54 на 30.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация