site.btaОпитният полузащитник Славчо Шоколаров ще продължи кариерата си в третодивизионният Асеновец (Асеновград)

Опитният полузащитник Славчо Шоколаров ще продължи кариерата си в третодивизионният Асеновец (Асеновград)
Опитният полузащитник Славчо Шоколаров ще продължи кариерата си в третодивизионният Асеновец (Асеновград)
Славчо Шоколаров (в средата) като футболист на Пирин (Благоевград). снимка: БТА

Ден след като обяви смяна на треньора, третодивизионният Асеновец (Асеновград) показа, че действително работи по селекцията. От клуба обявиха, че привличат шампион на България с отбора на Лудогорец и носител на купата на България със Славия София и това е Славчо Шоколаров.

Бивш футболист на Светкавица Търговище, Монтана, Любимец, Черноморец Бургас, Славия, Лудогорец, Ботев Пловдив и Пирин Благоевград е постигнал споразумение с ръководството на асеновградчани и ще помогне на отбора през вторият полусезон в Югоизточната трета лига. С опита, който притежава 34-годишният халф несъмнено ще помогне много на младите момчета в отбора. Доскорошният футболист на Пирин Благоевград, освен футболист ще бъде и треньор в школата на клуба. За последно Славчо Шоколаров носеше екипа на втородивизионния Добруджа, където за 20 мача вкара 2 гола и подаде за още 3. Богатата му визитка включва над 200 мача в най-високо ниво у нас с 14 гола. Шоколаров има и четири мача в Лига Европа с екипа на "белите" от София, а без никакво съмнение той ще бъде една от звездите в Югоизточната Трета лига през пролетта.

Другото ново попълнение е бившият юноша на клуба Стоян Славков. Той се завръща след престой в отбора на Левски Карлово.

През следващите дни ще бъдат обявени още нови попълнения, които трябва да вдигнат нивото на тима за втория дял от първенството. След изиграване на мачовете от есенния дял от Югоизточната Трета лига Асеновец (Асеновград) е на 8-о място с 32 точки, на 14 от лидерите Несебър и Спартак (Пловдив).

/АВ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 12:31 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация