site.btaТенденцията при агрохраните е търсенето на алтернативни протеини според експерт

Тенденцията при агрохраните е търсенето на алтернативни протеини според експерт
Тенденцията при агрохраните е търсенето на алтернативни протеини според експерт
Снимки: Данаил Войков/БТА
Тенденцията при агрохраните е развитието на алтернативни протеини и в това направление работят все повече компании, много от които стартъпи. Това каза днес за БТА доц. Ралица Жекова, изпълнителен директор на Регионалната агенция за предприемачество

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВД/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:11 на 23.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация