site.btaСвръхпреработените храни повишават риска от сърдечносъдови заболявания, установиха проучвания
![Свръхпреработените храни повишават риска от сърдечносъдови заболявания, установиха проучвания](/upload/1302842/hamburger-1414423_960_720.jpg?l=1000)
![Свръхпреработените храни повишават риска от сърдечносъдови заболявания, установиха проучвания](/upload/1302842/hamburger-1414423_960_720.jpg?l=1000&original=a2415cf027875698289ca130cbc68ed366f7f108)
Две нови проучвания установиха, че някои от храните, които британците консумират редовно, могат да увеличат риска от смъртоносни сърдечно-съдови заболявания, съобщи ДПА.
В две презентации в рамките на ежегодната среща на Европейското дружество по
/РБ/
news.modal.header
news.modal.text