site.btaКак се правят сирена и кашкавали по стари рецепти показаха майстори пред повече от 160 хиляди посетители на Националния събор на овцевъдите

Как се правят сирена и кашкавали по стари рецепти показаха майстори пред повече от 160 хиляди посетители на Националния събор на овцевъдите
Как се правят сирена и кашкавали по стари рецепти показаха майстори пред повече от 160 хиляди посетители на Националния събор на овцевъдите
Снимка:Марина Петрова/БТА
Над 160 хиляди посетиха Националния събор на овцевъдите край Петропавловския манастир до обед във втория ден на събора, който започна на Гергьовден и ще продължи до 8 май, съобщиха за БТА организаторите от Националната овцевъдна и козевъдна

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЛРМ/

В допълнение

Избиране на снимки

Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.

Изтегляне на снимки

Моля потвърдете изтеглянето на избраните снимката/ите

news.modal.header

news.modal.text

Към 06:43 на 24.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация