site.btaЗа Великден купувайте българско агнешко месо със син печат и български яйца, съветва д-р Любомир Кулински от БАБХ

За Великден купувайте българско агнешко месо със син печат и български яйца, съветва д-р Любомир Кулински от БАБХ
За Великден купувайте българско агнешко месо със син печат и български яйца, съветва д-р Любомир Кулински от БАБХ
Снимка: "Сдружение за достъпна и качествена храна"
На големия християнски празник Великден на трапезата по традиция задължително присъстват агнешкото месо и яйца. Много потребители обаче си задават въпроса може ли да се разпознае замразеното от прясно охладено месо. Агнешкото месо на българския

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ЕС/

news.modal.header

news.modal.text

Към 00:54 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация