site.btaКонсумацията на полуфабрикати увеличава риска от рак на дебелото черво, сочи американско проучване

Консумацията на полуфабрикати увеличава риска от рак на дебелото черво, сочи американско проучване
Консумацията на полуфабрикати увеличава риска от рак на дебелото черво, сочи американско проучване
Илюстрация: Пиксабей
Лекари от САЩ са установили, че постоянната консумация на преработени храни и други подобни готови продукти увеличава риска от развитие на рак на дебелото черво с 29 процента, предаде ТАСС, като цитира публикация в списанието "Бритиш медикал

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/АКМ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 07:39 на 25.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация