site.bta"Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения

"Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения
"Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения
Снимка: "Кофас - България"
Уязвимостта на световния хранително-вкусов сектор се повишава и се очаква тази тенденция да продължи, което до голяма степен се дължи на изменението на климата. През последните месеци се наблюдават необичайни топлинни вълни в някои западноевропейски

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ВЙ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 18:41 на 23.07.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация