site.bta"Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения
!["Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения](/upload/489019/Coface_climate+changes+and+agro-industry.png?l=1000)
!["Кофас" прогнозира възможни рискове за хранително-вкусовия сектор заради климатичните сътресения](/upload/489019/Coface_climate+changes+and+agro-industry.png?l=1000&original=866c996ba64a72bf9d07b145188c5d3fba8daf9e)
Уязвимостта на световния хранително-вкусов сектор се повишава и се очаква тази тенденция да продължи, което до голяма степен се дължи на изменението на климата. През последните месеци се наблюдават необичайни топлинни вълни в някои западноевропейски
/ВЙ/
news.modal.header
news.modal.text