site.bta"Пиле за коронацията" - британска кулинарна класика, създадена за кралица Елизабет Втора 

"Пиле за коронацията" - британска кулинарна класика, създадена за кралица Елизабет Втора 
"Пиле за коронацията" - британска кулинарна класика, създадена за кралица Елизабет Втора 
Поширано пиле в кремообразен къри сос: Анджела Ууд с гордост си спомня ястието, сервирано за коронацията на Елизабет Втора през 1953 г., превърнало се в класика на британската гастрономия и за чието създаване тя е помогнала, предаде Франс прес.

За да прочетете цялата статия

Абонирайте се Влезте във Вашата БТА

Продължете да четете с абонамент

Вижте условията

/ХТ/

news.modal.header

news.modal.text

Към 17:46 на 29.11.2024 Новините от днес

Тази интернет страница използва бисквитки (cookies). Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на интернет страницата.

Приемане Повече информация