Румъния - фестивал на рибата
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Румъния - фестивал на рибата
Букурещ (24 март 2024) 13-то издание на Фестивала на рибата се провежда в Букурещ. Готвачи от цялата страна приготвят стотици килограми риба и морски дарове по най-изобретателни начини пред любопитните погледи на клиентите. Звезда на събитието е рибената чорба, приготвена с щука, сом, шаран, каракуда, лук, чушки, домати. Тя струва 30 леи (16 лв.), цената на прясната риба варира от 15 до 30 леи (от 6 до 12 лв), 100 гр. миди са 10 леи (4 лв.), 100 гр. скариди са 20 леи (8 лв.).
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Абонирайте се
Влезте във Вашата БТА
Снимка: Мартина Ганчева/БТА (БТ)
Избиране на снимки
Моля потвърдете избраните снимки. Това действие не е свързано с плащане. Ако продължите, избраните снимки ще бъдат извадени от баланса на вашите активни абонаментни пакети.
Изтегляне на снимка
Моля потвърдете изтеглянето на снимката/ите